Az észt nyelv hete

Az észt nyelv hete

A KeelEST célja, hogy szeptember utolsó hetében 3 millió ember tanuljon (egy kicsit) észt nyelven. Ehhez várják a világ minden tájáról az online és személyesen tanulni, tanítani vágyók csatlakozását. 

Ha tanítanál: szervezz mini-nyelvórát, dalosünnepet, vagy csak hívd el barátaidat egy kávéra vagy sétálni, s közben taníts meg nekik néhány észt kifejezést! Használhatod ezeket a jópofa nyelvkártyákat is.  

Ha tanulnál: keress valakit, aki személyesen vagy online tanítana, vagy kezdj el egy ingyenes online tanfolyamot. Néhányat találsz itt. Kezdő és haladó nyelvtanfolyamokat mi is indítottunk ebben a tanévben. Szeptember 26-án ott leszünk az Európai Nyelvi Koktálbáron Győrben. Szeptember 27-én pedig a Kutatók Éjszakáján két budapesti és egy debreceni helyszínen lehet észt mini-nyelvórákat venni.

Tedd fel magad az észtül tanulók térképére, posztolj fotót arról a #keelest2019 hashtaggel, ahogyan tanulsz és csatlakozz a Facebook eseményhez!

 

Bővebb információk angolul és észtül:

KeelEST Facebook oldal 

KeelEST honlap 

Eesti Instituut honlap

 

 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.