Nagy észtországi rajz-kaland

Nagy észtországi rajz-kaland

Milyen hely Észtország? Mit lehet ott csinálni? Milyenek az észt tájak, növények és állatok? Milyennek képzeled ott az életet, az iskolát, a gyerekek egy napját? Te mit tudsz Észtországról?  

Gyere velük egy észtországi kalandra és rajzold le, Te milyennek képzeled Észtországot!

Alkotásod bejárhatja akár a nagyvilágot is, hiszen képeslapot készítünk belőle, ami a követség hivatalos üdvözlőlapja lesz.

Az Észt Köztársaság Budapesti Nagykövetsége és az Észt Intézet közös rajzpályázatára szabadon választott technikával készült pályaműveket várunk három korosztályban:

  • 3-6 éves,
  • 7-10 éves,
  • 11-14 éves

A rajzokat online lehet beküldeni ezen a felületen* június 15-ig.

A legötletesebb észtországi kép készítői észt kincseket és finomságokat rejtő ajándékcsomagot kapnak és meghívásban részesülnek egy izgalmas látogatásra az Észt Köztársaság Budapesti Nagykövetségére. Különdíjként egy kiválasztott alkotásból a Nagykövetség hivatalos üdvözlőlapot készít. 

Ötletadó kalandozások Észtországban:

 (Észtországi útikalauzunk elérhető ppt formátumban vagy pdf formátumban.)

 

*Ha nincs módod az online felületen jelentkezni, pályázati anyagodat (rajz; pályázó neve, életkora, lakcíme; szülő neve, email címe és telefonszáma; valamint a kép címe) eljuttathatod hozzánk e-mailben is az ungari.praktikant(kukac)einst(pont)ee e-mail címre. 

A pályázat beküldésével a pályázó gondviselője hozzájárul a gyermek és saját adatainak a pályázattal összefüggő kezeléséhez.

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.