
ÉSZT HÉT: Kóstolj bele Észtországba!
!!! A BUDAPESTI PROGRAMOT ELHALASZTJUK !!!
Addig is türelmeteket kÉrjük, az Észt Intézet honlapján, Facebook-oldalán és hírlevelében adunk tájékoztatást az új dátumokról.
* * * *
Hal, káposzta, krumpli, áfonya és sör - az észt konyha alapvető elemei. Az Észt Hét alatt ebédmenü várja az észt konyha rajongóit és a kíváncsi ínyenceket. Meglepő és mégis ismerős ételek, hagyományos és újszerű ízek. Ebédelj velünk!
Debrecen:
- 2020. március 10-13.
- AltKöz - 4029 Debrecen, Baross Gábor u. 16.
Budapest:
- 2020. március 16-22.
- Három Holló / Drei Raben - 1052 Budapest, Piarista köz 1.
Ízelítő a finomságokból:
- Savanyúkáposzta raguleves
- Sörfondü piritóssal és sprotnival
- Tiszta húsleves
- Véreshurka kovászolt kenyérrel, céklasalátával
- Barnasörben sült sertés tarja párolt káposztával, burgonyapürével
- Vörösáfonyás pohárkrém
- Sörleves
- Roston sült lazac grillezett zöldségnyárssal
A fogásokat az AltKöz és a Három Holló helyben készítik. Az ételkínálat és a menük ára eltérő lehet a két helyszínen.
További Észt Hét események: honlapunkon és Facebookon.