Észt Hét 2022 gyermekrajz-pályázat

Észt Hét 2022 gyermekrajz-pályázat

Észtország olvas! 

2022 Észtországban a könyvtárak - vagyis a tudás és a szórakozás otthona - éve. Ebből az alkalomból várjuk a könyvtárhoz, az olvasáshoz és bármilyen, könyvekhez kapcsolódó rajzokat. 

Szoktál könyvtárba járni? Szívesen olvasol te is? Felolvasnak neked a szüleid esténként? Rajzold le nekünk egy kedves könyvtári élményedet, illusztráld kedvenc olvasmányodat, vagy alkoss bármilyen rajzot könyvtár/könyv témában és pályázz!

Az Észt Köztársaság Budapesti Nagykövetsége és az Észt Intézet közös rajzpályázatára szabadon választott technikával készült pályaműveket várunk három korosztályban:

  • 3-6 éves,

  • 7-10 éves,

  • 11-14 éves

A rajzokat online lehet beküldeni ezen az űrlapon keresztül 2022. május 15-ig.*  

A legötletesebb kép készítői észt kincseket és finomságokat rejtő ajándékcsomagot kapnak és meghívásban részesülnek egy izgalmas látogatásra az Észt Köztársaság Budapesti Nagykövetségére.

*A pályázat beküldésével a pályázó gondviselője hozzájárul a gyermek és saját adatainak a pályázattal összefüggő kezeléséhez.

Kérdés esetén kérjük, írjon az ungari.praktikant(kukac)einst(pont)ee email címre!

Facebook esemény itt

További Észt Hét programok ezen a linken.

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.