Tanulj észtül! Õpi eesti keelt!

Tanulj észtül! Õpi eesti keelt!

Érdekel az észt kultúra, és szeretnél közelebb kerülni hozzá? Észtországba utazol, és nem akarod teljesen elveszettnek érezni magad? Kedveled az egzotikus hangzású nyelveket, és szeretnél valami igazán különlegessel megismerkedni? Vagy csak szereted a kihívásokat? 

Az Észt Intézet kiscsoportos kurzusai általában ősszel és tavasszal kezdődnek és észt anyanyelvű, magyarul is beszélő nyelvtanár vezetésével zajlanak. 

A találkozók helyszíne a Magyarországi Észt Intézet (Budapest 5. kerület, Falk Miksa u. 22.). A kurzusok 2020-tól az online térbe kerültek át (Zoom).

 
* * * * *
 

2022 szeptemberében induló észt nyelvtanfolyamaink: 

  • I. csoport: kezdő (0-A1 szint). Hétfőnként, első alkalom: 2022. szeptember 12.
  • II  csoport: észt 2-3 szint (A kezdő csoport folytatása, de új jelentkezők csatlakozását is várjuk. Azoknak javasoljuk, akik már legalább 21 órát tanultak észtül, vagy annak megfelelő nyelvtudással rendelkeznek és szeretnék felfrissíteni/továbbfejleszteni a tudásukat.) Keddenként, első alkalom: 2022. szeptember 13.
  • III csoport: közép/haladó szint (Azoknak, akik már jobban tudnak észtül.) Csütörtökönként, első alkalom: szeptember 15.

Jelentkezés a kurzusokra és további részletek itt.

 

Szeptember 5-én 18:00 órától a kurzus oktatója ingyenes
TÁJÉKOZTATÓT (minden kurzusról)
és BEMUTATÓ ÓRÁT (csak teljesen kezdő szinten)
tart Zoomon.

 

Amennyiben szeretne értesítést kapni a későbbi időpontban (várhatóan tavasszal) induló kurzusokról, kérjük jelezze itt

Az észt nyelvvel való megismerkedéshez ajánljuk az Észt Intézet mini nyelvleckéit is: ősszel az Észt nyelvi héten és az Európai Nyelvi Koktélbárban (2022. szeptember 23.), tavasszal az Észt Héten lehet csatlakozni a bemutatóórákhoz.