Maria Faust: Machina

Maria Faust: Machina

Merész, szokatlan megoldások, hangszerek és technikák az észt szaxofonos koncertjén, melyre jegyet nyerhetsz játékunkban!

A gyilkos / A szűz / Az árnyék - Filmvetítés

A gyilkos / A szűz / Az árnyék - Filmvetítés

Sulev Keedus három történetet a főszereplő köti össze, akit mindhárom részben Rea Lest alakít.

Észt animációs filmek és készítőik az Anilogue-on

Észt animációs filmek és készítőik az Anilogue-on

A versenyprogramban és a gyerekfilmek között is feltűnnek észt animációk és Kaspar Jancis filmkészítővel is lesz egy beszélgetés.

Kölcsönözhető kiállítások

Kölcsönözhető kiállítások

Kölcsönözd ki az Észt Intézet kiállításait. Ha érdekel az észt kultúra, történelem, természet, és szeretnéd bemutatni  Észtország egy-egy kis szeletét, akkor mindenképpen érdemes megnézni és kikölcsönözni aktuális tárlatainkat. 

Új Könyveink

Új Könyveink

Az Észt Intézet könyvtára folyamatosan gyarapodik, bármikor érdemes ellátogatni hozzánk a nyitvatartási időben. Egyebek mellett szépirodalmi újdonságokkal, kultúrtörténeti munkákkal, művészeti albumokkal, mesekönyvekkel és folyóiratokkal várjuk az olvasni szeretőket!
12 észt költő

12 észt költő

Az Észt Intézet irodalmi portálokkal közösen észt költészeti sorozatot indított, hogy a sokszínűségre törekedve bemutassa a mai észt líra legizgalmasabb alakjait és irányzatait. A sorozat a KULTer oldalán olvasható.

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.