ÉSZT HÉT 2021

ÉSZT HÉT 2021

Lappföldi western; Orcád verítékével; történelmi-pszichodokumentumfilm; észt dolce far niente; Egy évnyi dráma; Maarja Kangro-breviárium; épületállványzatok és kristálypaloták; modern folklór-árnyékok; új mini nyelvleckék, észtországi rajz-kaland; sok-sok játék és további izgalmas programok...

Határtalan Design online: észt bútor és ékszer

Határtalan Design online: észt bútor és ékszer

A Design Without Borders kiállítás anyagát - köztük Mihkel Masso bútortervező és Tanel Veenre ékszerkészítő tárgyait -  VLOG formájában lehet megcsodálni. 

Visit Estonia kvízjáték

Visit Estonia kvízjáték

Kérdések a wellness és a népi gyógymódok témájában - igazi regeneráló és pihentető ajándékokért!

Könyvtár

Könyvtár

Gyűjteményünkben több, mint 1000, Észtországgal kapcsolatos, észt, magyar és angol nyelvű kiadvány érhető el.

Továbbtanulás Észtországban

Továbbtanulás Észtországban

Kompetencia-alapú, magas színvonalú oktatás egy élhető, barátságos helyen. Szerezz diplomát vagy vegyél részt szakmai gyakorlaton, részképzésen Észtországban! Több, mint 100 magas színvonalú, nemzetközileg elismert, piacképes (alap, mester és doktori) képzési program érhető el angol nyelven az észt felsőoktatási intézményekben. 

Észt nyelvtanulási kisokos

Észt nyelvtanulási kisokos

Észt szakos egyetemi képzés, ösztöndíjak, téli és nyári egyetemi kurzusok (nem csak egyetemistáknak), nyelvi klub, mini nyelvleckék, online oktatóanyagok és szótárak. Összeállítás a (magyarországi) észt nyelvtanulási lehetőségekről. 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.