Kortárs észt drámaválogatás: "Valami igazi"

Kortárs észt drámaválogatás: "Valami igazi"

A kötetbe került drámaszövegek, a három női és a négy férfi szerző műve egyszerre jellegzetes és különleges; olvasván őket nemcsak a szerzőkről és a szereplőkről, de úgy általában az észtekről s magunkról is megtudhatunk, megérthetünk valamit. Mindezzel együtt nagyon színes palettát hoz ez a magyar közönség számára is releváns drámaválogatás.

Továbbtanulás Észtországban

Továbbtanulás Észtországban

Kompetencia-alapú, magas színvonalú oktatás egy élhető, barátságos helyen. Szerezz diplomát vagy vegyél részt szakmai gyakorlaton, részképzésen Észtországban! Több, mint 100 magas színvonalú, nemzetközileg elismert, piacképes (alap, mester és doktori) képzési program érhető el angol nyelven az észt felsőoktatási intézményekben.

Elérhetőek a breviárium-sorozat kötetei

Elérhetőek a breviárium-sorozat kötetei

Az Észt Intézet és a Pluralica 2011-ben indította el breviáriumsorozatát, hogy kortárs észt irodalmat csempésszen a hazai olvasók életébe. A miniantológiák magyarul még nem publikált elbeszéléseket és egy interjút tartalmaznak. A köteteket az Írók Boltjában és az Észt Intézetben lehet megvásárolni.

12 KÉRDÉS ÉSZTORSZÁGRÓL

12 KÉRDÉS ÉSZTORSZÁGRÓL

Gyorstalpaló az Észtországot, észt kultúrát érintő legfontosabb kérdésekről mini szószedettel, friss fotókkal,  érdekességekkel, infografikákkal, szórakoztatóan, magyar nyelven.

további hírek