Toomas Hendrik Ilves a Brain Bar fesztiválon

Toomas Hendrik Ilves a Brain Bar fesztiválon

Észtország volt köztársasági elnöke a világ egyik vezető gondolkodója a digitális állam és a kiberbiztonság területén. Toomas Hendrik Ilves június 2-án “HOW TO BUILD A DIGITAL NATION? Stories From the Estonian Startup Fairytale" címmel tart előadást a Brain Bar fesztiválon.

A 2017. június 1-3. között zajló háromnapos eseményen előtérbe kerülnek a technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ismerteti ötleteit. A nemzetközi fesztivál programjában előadások, viták és kerekasztalbeszélgetések váltják egymást, ahol vezető technológiai szakemberek, a tudomány képviselői és véleményvezérek fogalmazzák meg korunk legégetőbb problémáit. Témákban nagyon izgalmas és színes lesz a paletta: szó lesz a nagyvárosi élet jövőjéről, a technológia és a szex kapcsolatáról, a fajok tömeges kihalásának okáról és problémájáról,a mesterséges intelligencia térhódításáról, a gyermekvállalás 21. századi kihívásairól és még az időutazásról vagy éppen a földönkívüli élet lehetőségeiről is.

 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt.
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.