Segíts az Észt Héten!

Segíts az Észt Héten!

Az Észt Hét egy összművészeti kóstoló az észt kultúrából: koncerteket, filmvetítéseket, irodalmi programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek. 2020-ban már 13. alkalommal!

* Mikor, hol?

2020. március 9-22. között Budapesten, Debrecenben, Veszprémben és Szegeden. Jellemzően néhány órás délutáni/esti elfoglaltság, de reggeli program is lesz. 

Programfüzet hamarosan, addig is ízelítőül: Kadri Voorand - Mihkel Mälgand DUO koncertje, Urmas Vadi breviárium-bemutató, kiállítás Marko Mäetamm rajzaiból, a legújabb észt filmek vetítése.

*Mit?

A leendő önkéntesek a programok szervezésében, lebonyolításában segítenek (helyszín előkészítése, közönség fogadása, információnyújtás). Keresünk videóst is, aki a programokat rögzíteni tudja.

Cserébe bepillantást nyerhetsz egy kulturális fesztivál szervezésének kulisszatitkaiba, közelebbről is megismerheted a legmenőbb észt művészeket és persze részt vehetsz az Észt Hét programjain.

Észt nyelvtudás nem szükséges.

* Hogyan jelentkezz?

Küldj egy emailt a nora.benedek(at)einst.ee címre “önkéntes leszek” tárggyal!

Kérdéseidet is itt tudod feltenni nekünk.

 

* Bárkit szívesen várunk a csapatba, aki:

  • Észtország-rajongó vagy szívesen megismerkedne az észt kultúrával közelebbről is;
  • szeretne belekóstolni egy nemzetközi összművészeti fesztivál szervezésébe;
  • elmúlt 18 éves.

 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.