Megújult az ELM online

Megújult az ELM online

Takaros új honlapot  kapott az Estonian Literary Magazine, az észt irodalom egyik legfontosabb angol nyelvű fóruma. Az 1995 óta félévenként megjelenő folyóirat átfogó képet nyújt a klasszikus és a kortárs észt prózáról és költészetről szépirodalmi közlések, interjúk és kritikák segítségével. Az újításnak köszönhetően már nem kell egy-egy lapszám letöltésével bajlódni, hanem célzottan lehet az íróportrék, interjúk, átfogó cikkek, szövegmutatványok és könyvismertetők között keresni.
Az ELM fiozófiája szerint elsősorban az észt irodalom azonosságait és a különbségeit szeretnék megmutatni az olvasók számára, és hogy az írók történetei egyszerre legyenek meglepőek és magával ragadóak, a versek ritmusával pedig együtt lehessen lélegezni.
Természetesen, aki semmiért nem adná a papír tapintásának varázsát, továbbra is ingyen hozzájuthat az irodánkban az ELM aktuális és régebbi számaihoz.


Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt.
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.