* 20 * SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK * 20 * Részletek itt.

Marge Monko egyéni tárlata a Molnár Ani Galériában

Marge Monko egyéni tárlata a Molnár Ani Galériában

A neves észt képzőművész Women of the World, Raise Your Right Hand című kiállítása a szépség, a vágy, a luxus és a termékenység fogalmait és reprezentációit vizsgálja, a reklámiparból összegyűjtött képeken és szlogeneken keresztül. A kiállítás a Budapest Fotó Fesztivál hivatalos programjának része.

A fa az észt építészetben

A fa az észt építészetben

A kiállítás bemutatja az észt faépítészet főbb épülettípusait, tendenciáit és figyelemre méltó egyedi épületeit. A sokszínű tárlat több évszázadot ölel fel, és bőséges példával szolgál arra is, milyen változatos és izgalmas módon lehet a fát a modern építészetben felhasználni.

Születésnapi Puuluup koncert

Születésnapi Puuluup koncert

20 éve, 1998. február 27-én nyitotta meg a kapuit Budapesten a Magyarországi Észt Intézet. Ebből az alkalomból mindenkit szeretettel várunk a Puuluup koncertjére, ahol egyúttal születésnapi játékunk főnyereményeit is kisorsoljuk. REGISZTRÁCIÓ szükséges!

Mondd el. Portrék a kortárs fotográfiából

Mondd el. Portrék a kortárs fotográfiából

A Budapesti Fotófesztivál keretében látható csoportos kiállítás a fotográfia mint pszichoanalitikus módszer szerepét hangsúlyozza, miközben a fotóalanyok-témák kiválasztása és a portrék kontextusa révén Észtország közelmúltjáról és társadalmáról is mesél.

további programok