Észt Hét filmek a Corvin Távmoziban

Észt Hét filmek a Corvin Távmoziban

Észtországban a digitális innováció a kultúra szerves része, így természetes, hogy az újonnan indult Budapesti Távmoziban is az észtek tartják az első online filmfesztivált. Több vetítést virtuális közönségtalálkozó követ az alkotókkal, Facebookos villámjátékainkon pedig jegyet lehet nyerni a filmekre.

Észt Hét: Marko Mäetamm kiállítása

Észt Hét: Marko Mäetamm kiállítása

Az észt képzőművész „Hmmm ... what should I write ...?” / Vajon mit kéne írnom? című tárlata fanyar humorral kezeli az átlagember félelmeit, elfojtásait, belső viszályait.

Észt Hét: programbontás

Észt Hét: programbontás

!!! Bizonyos programok esetében úgy döntöttünk, hogy azokat későbbi időpontokban tartjuk meg. Addig is türelmeteket kérjük, az Észt Intézet honlapján, Facebook-oldalán és hírlevelében adunk tájékoztatást az új dátumokról. !!!

Film, zene, tánc, színház, kiállítás, könyv, gasztro, nyelvóra Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Veszprémben. Programfüzetünk online is lapozgatható.

 

Észt Hét: Új észt animációk - filmprogram

Észt Hét: Új észt animációk - filmprogram

A legfrissebb animációs történetek szereplői: macska a szovjet időkben, Leonardo da Vinci szellemével beszélgető feltaláló, mosást végző házaspár, esőerdei porcelánlények, nyugdíjas űrhajós, dzsigoló farkas és feminista felesége.

további programok