Marko Mäetamm kiállítás a FUGA-ban

Marko Mäetamm kiállítás a FUGA-ban

Marko Mäetamm: „Hmmm ... what should I write ...?” / Vajon mit kéne írnom?

Marko Mäetamm munkáival már többször találkozhatott a magyar közönség a Fugában, illetve a Ludwig Múzeum kiállításain. „Magatokon röhögtök!” – idézhetjük Gogol Revizorának híres, hírhedt zárósorait Mäetamm munkáival kapcsolatban, akinek sajátos fanyar, szúrós humora mindig meghökkenti, elbizonytalanítja és elgondolkoztatja a látogatót. Hétköznapi elfojtásainkkal, félelmeinkkel, furcsaságainkkal, önzéseinkkel és önértékelési zavarainkkal szembesülünk sajátos művészi világban.

Látogatható: 2020. július 1-től augusztus 22-ig.

Helyszín:  FUGA -  Budapesti Építészeti Központ - 1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 5. Nyitva: szerda, csütörtök, péntek, szombat: 13:00-19:00

A kiállítás látogatói az alábbi videókban kurátori tárlatvezetést, valamint az alkotó közreműködésével készített online megnyitót is láthatnak. Az élmény azonban élőben teljes, a kiállítás offline megtekintését ajánljuk!

 

 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.