FashionKino: Vágyak boltja

FashionKino: Vágyak boltja

A FashionKino az Új északi divatillusztráció című kiállítás kísérőprogramja, melyen divathoz, stílushoz, dizájnhoz kapcsolódó dán, észt és finn játék- illetve dokumentumfilmeket vetítünk. A sort egy 2005-ben készült észt mozikedvenc nyitja. 

VÁGYAK BOLTJA
(Stiilipidu)
észt játékfilm, 2005, 110 perc
rendező: Peeter Urbla
gyártó: Exitfilm
főszereplők: Maarja Jakobson, Anne Reemann, Evelin Pang, Karol Kuntsel, Meelis Rämmeld

Portugáliai nyaralásából hazatérve Alice, a 25 éves jelmeztervező döbbenten értesül róla, hogy munkahelye, a tallinni tv-stúdió csődbe ment. Két barátnőjével, a varrónő Adával és a sminkes Janával összefogva megalapítja saját kis vállalkozását, a "vágyak boltját". Rengeteg fantáziával, kreativitással és jó ízléssel egy régi gyárépületben szépségszalont és ruhakölcsönzőt rendeznek be, ahol megvalósítják az emberek álmait, új külsőt, új stílust ajándékozva nekik. Az ügyfelek különös kívánságainak teljesítésével remekül boldogulnak, de csakhamar szembesülniük kell az üzleti világ durva játékszabályaival…

 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.