ÉSZT HÉT: Kóstolj bele Észtországba!

ÉSZT HÉT: Kóstolj bele Észtországba!

Hal, káposzta, krumpli, áfonya és sör - az észt konyha alapvető elemei. Az Észt Hét alatt ebédmenü várja az észt konyha rajongóit és a kíváncsi ínyenceket. Meglepő és mégis ismerős ételek, hagyományos és újszerű ízek. Ebédelj velünk!

Debrecen:

  • 2020. március 10-13. 
  • AltKöz - 4029 Debrecen, Baross Gábor u. 16.

Budapest:

  • 2020. március 16-22.
  • Három Holló / Drei Raben - 1052 Budapest, Piarista köz 1.

 

 

 Ízelítő a finomságokból:

- Savanyúkáposzta raguleves

- Sörfondü piritóssal és sprotnival

- Tiszta húsleves

- Véreshurka kovászolt kenyérrel, céklasalátával

- Barnasörben sült sertés tarja párolt káposztával, burgonyapürével

- Vörösáfonyás pohárkrém

- Sörleves

- Roston sült lazac grillezett zöldségnyárssal

 

A fogásokat az AltKöz és a Három Holló helyben készítik. Az ételkínálat és a menük ára eltérő lehet a két helyszínen. 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.