Észt fellépők az idei BUSH-on: Anna Kaneelina, Mick Pedaja

Észt fellépők az idei BUSH-on: Anna Kaneelina, Mick Pedaja

A BUSH negyedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, november 13-15. között. A konferencia a közép-kelet európai régió szakmai kérdéseivel foglalkozik, a showcase fesztiválon pedig a régió szakmai zsűrije által javasolt zenekarok és dj-, live actek adnak rövid, 40-50 perces koncerteket, hogy minél több régiós feltörekvő fellépő zenei világába betekintést nyerhessen a közönség.

A konferenciát a Fészek Művészklub fogja vendégül látni, a showcase koncertek pedig a város leglátogatottabb klubjaiban kerülnek megrendezésre (A38, Instant, Robot, Larm, Toldi, Ellátóház, Úri Muri, Beat on the Brat).

ANNA KANEELINA

Időpont: November 14., csütörtök 21:20-22:10
Helyszín: Ellátóház - Dob utca 19., Budapest, 1074

A BUSH-on mutatkozik be az észt P.J. Harvey-ként emlegetett Anna Kaneelina, akinek minimalista hangzását dívás megjelenése teszi igazán egyedivé. Ráadásul Anna gyakran együtt zenél férjével, a tavaly a MÜPA színpadán és a BUSH-on egyaránt fellépő szupertehetséges Erki Pärnojával.

 

MICK PEDAJA

Időpont: 2019. november 15., péntek 20:50-21:30
Helyszín: Úri Muri - Wesselényi utca 19, Budapest, 1077


Részletes line-up és program:

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.