Anti Saar a Margó Fesztiválon

Anti Saar a Margó Fesztiválon

Az Így mennek nálunk a dolgok című díjnyertes gyerekkönyv Villuról szól, az ő szemével láthatjuk a család hétköznapjait: megtudhatjuk, hogyan olvasnak, írnak és rajzolnak, hogyan főznek és hogyan esznek, hogyan mesélnek, hogyan autóznak, hogyan fekszenek le aludni, hogyan kerülnek veszélybe, hogyan fociznak és hogyan felejtenek el dolgokat. A szerző könyvét sokan Janikovszky Éva munkásságához hasonlítják. A történeteket Alvar Jaakson vidám illusztrációi is nagyban gazdagítják.

A Cser Kiadó könyvbemutatóján közreműködik: Anti Saar író és játéktervező, Szekeres Nikoletta gyerekirodalmi szakember és Patat Bence fordító. A helyszínen nemcsak a szerzővel lehet majd találkozni, hanem a könyv alapján készült flipper és színező is kipróbálható.

Az ősz legnagyobb könyves rendezvényét harmadik alkalommal rendezik meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesületével együttműködésben. Idén már negyven kiadó száz programon mutatja be legfrissebb megjelenéseit, ezzel is felvezetve a karácsonyi könyves időszakot.

 

 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt.
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.