"FELTIVE" foglalkozások GYEREKEKNEK

"FELTIVE" foglalkozások GYEREKEKNEK

A Design Hét Budapest keretében a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában látható JÁTÉKOS INTERAKCIÓK című kiállításunk kísérőrendezvényeként 45 perces foglalkozásokat tartunk az Észt Intézetben, ahol az érdeklődő gyerekeknek lehetőségük nyílik a tervező irányításával kipróbálni a FELTIVE elemes játékot.

A foglalkozások időpontja:
2017. október 8.
14.00, 15.00, 16.00, 17.00

A férőhelyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges.

A Feltive újrahasznosított rostokból készült összerakós játék. A nemez modulokat hajtogatással összekapcsolva 2D vagy 3D alakzatok hozhatók létre. A Feltive segítségével a gyerekek szórakozva fejleszthetik a kreativitásukat, hiszen csupán a képzelőerő szabhat határt annak, mi készül az alkotóelemekből: kutya, ház vagy akár űrhajó. Az óvodai nevelőkkel együttműködésben kifejlesztett  játék jótékony hatással van a finommotorikára és a térbeli tervezés képességére. A Feltive elemei könnyűk, puhák és biztonságosak, használata 5 éves kortól ajánlott.

A Feltive megálmodója Eva Liisa Kubinyi észt-magyar tervező, aki a Tartui Művészeti Főiskolán írt diplomamunkáját fejlesztette tovább a holland Simone van der Plas-szal együttműködésben.

További információ a Feltive-ről:
www.feltive.com, www.facebook.com/Feltive
E-mail: info@feltive.com

 

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt.
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.