Tanulj észtül! Õpi eesti keelt!

Tanulj észtül! Õpi eesti keelt!

Érdekel az észt kultúra, és szeretnél közelebb kerülni hozzá? Észtországba utazol, és nem akarod teljesen elveszettnek érezni magad? Kedveled az egzotikus hangzású nyelveket, és szeretnél valami igazán különlegessel megismerkedni? Vagy csak szereted a kihívásokat? 

Az Észt Intézet kiscsoportos kurzusai általában ősszel és tavasszal kezdődnek és észt anyanyelvű, magyarul is beszélő nyelvtanár vezetésével zajlanak. 

A találkozók helyszíne a Magyarországi Észt Intézet (Budapest 5. kerület, Falk Miksa u. 22.). A kurzusok 2020-tól az online térbe kerültek át (Zoom).

Legközelebb várhatóan 2022 elején indulnak észt nyelvtanfolyamaink.
Amennyiben szeretne értesítést kapni az induló kurzusokról, kérjük jelezze itt

2021-ben szeptember közepén indultak észt nyelvtanfolyamaink: 

  • I. csoport: kezdő (0-A1 szint). Hétfőnként, első óra: október 18.
  • II  csoport: újrakezdő/minimum szint (A kezdő csoport folytatása A1.1 szinttől. Azoknak javasoljuk, akik már elvégezték Berittel az első, kezdő kurzust, vagy akik a https://www.keeleklikk.ee/en/exam teszten legalább a kérdések 50%-át helyesen meg tudják válaszolni). Hétfőnként, első óra: szeptember 13.
  • III csoport: közép/haladó szint (azoknak, akik már jobban tudnak észtül. Csütörtökönként, első óra: szeptember 23.

További részletek itt.  

Érdeklődni a nora.benedek@einst.ee címen is lehet.

Az észt nyelvvel való megismerkedéshez ajánljuk az Észt Intézet mini nyelvleckéit is: ősszel az Észt nyelvi héten és az Európai Nyelvi Koktélbárban, tavasszal az Észt Héten lehet csatlakozni a bemutatóórákhoz.