Világjáró gyerekek – Észtország

Világjáró gyerekek – Észtország

A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria programsorozatában hónapról hónapra más nemzet kerül reflektorfénybe. A mesék, animációs filmek, színházi eladások, gyermekjátékok és közös beszélgetések által a gyerekek lehetőséget kapnak új kultúrák megismerésére.

Játékos interakciók − design gyerekeknek

Játékos interakciók − design gyerekeknek

A Design Hét Budapest keretében megvalósuló tárlat a minőségi és interaktív design fontosságára hívja fel a figyelmet a gyerekek képességeinek fejlesztésében. A válogatás a tanulás, játék, ill. öltözködés témaköréből merít, és szociális design projekteket is bemutat.

"FELTIVE" foglalkozások GYEREKEKNEK

"FELTIVE" foglalkozások GYEREKEKNEK

A Design Hét keretében látható Játékos interakciók című kiállításunkhoz kapcsolódóan 45 perces foglalkozásokat tartunk az Észt Intézetben, ahol az érdeklődő gyerekeknek lehetőségük nyílik a tervező irányításával kipróbálni a FELTIVE elemes játékot.

Tanulj észtül! Õpi eesti keelt!

Tanulj észtül! Õpi eesti keelt!

Érdekelnek az egzotikus hangzású nyelvek, és szeretnél valami igazán különlegeset tanulni? Észtországba készülsz, és nem akarod teljesen elveszettnek érezni magad? Októberben induló észt nyelvtanfolyamunkat neked találtuk ki!

Új Könyveink

Új Könyveink

Az Észt Intézet könyvtára folyamatosan gyarapodik, bármikor érdemes ellátogatni hozzánk a nyitvatartási időben. Egyebek mellett szépirodalmi újdonságokkal, kultúrtörténeti munkákkal, művészeti albumokkal, mesekönyvekkel és folyóiratokkal várjuk az olvasni szeretőket!
12 észt költő

12 észt költő

Az Észt Intézet a Versum irodalmi portállal közösen észt költészeti sorozatot indított, melyhez hamarosan az Instavers is csatlakozik. Az év során megkíséreljük a sokszínűségre törekedve bemutatni a mai észt líra legizgalmasabb alakjait és irányzatait.

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt.