Az észt nyelv hete

Az észt nyelv hete

Szeptember 23. és 29. között tanulj vagy taníts észtül!

Megkínálhatunk egy észt koktéllal?

Megkínálhatunk egy észt koktéllal?

Idén immár 10. alkalommal kerül megrendezésre az Európai Nyelvi Koktélbár 21 kulturális intézet és nagykövetség együttműködésében. Mi is ott leszünk Budapesten és Győrben!

Finnugor finomságok a Kutatók Éjszakáján

Finnugor finomságok a Kutatók Éjszakáján

Szeptember 27-én és 28-án a Debreceni Egyetem, a KRE és az ELTE is kínál észtes programokat.

 

Kölcsönözhető kiállítások

Kölcsönözhető kiállítások

Kölcsönözd ki az Észt Intézet kiállításait. Ha érdekel az észt kultúra, történelem, természet, és szeretnéd bemutatni  Észtország egy-egy kis szeletét, akkor mindenképpen érdemes megnézni és kikölcsönözni aktuális tárlatainkat. 

Új Könyveink

Új Könyveink

Az Észt Intézet könyvtára folyamatosan gyarapodik, bármikor érdemes ellátogatni hozzánk a nyitvatartási időben. Egyebek mellett szépirodalmi újdonságokkal, kultúrtörténeti munkákkal, művészeti albumokkal, mesekönyvekkel és folyóiratokkal várjuk az olvasni szeretőket!
12 észt költő

12 észt költő

Az Észt Intézet irodalmi portálokkal közösen észt költészeti sorozatot indított, hogy a sokszínűségre törekedve bemutassa a mai észt líra legizgalmasabb alakjait és irányzatait. A sorozat a KULTer oldalán olvasható.

Értesülj programjainkról!

A legfrissebb észt vonatkozású események, hírek és rendezvények Magyarországon.
Nézd meg egy hírlevelünket itt!
Az e-mail-címet és nevet kizárólag hírlevelünkhöz használjuk, az adatatokat nem adjuk tovább harmadik személynek, és más szolgáltatóknál (pl. felhőtár-szolgáltatók, hírlevél-szolgáltatók stb.) sem tároljuk el.